De Hoogvlietse wijk Tussenwater krijgt de beschikking over internet, telefonie en televisie via glasvezel. L2Fiber Rotterdam gaat in de wijk glasvezelaansluitingen aanleggen. Tussenwater wordt de eerste wijk in Hoogvliet met glasvezel.

Het aanleggen van een glasvezelaansluiting is gratis voor de inwoners van de wijk, normaal kost een glasvezelaansluiting 500 euro per woning. Inwoners gaan pas iets betalen wanneer zij gebruik gaan maken van glasvezel. Zij hebben de keuze uit zes providers, die internet, telefonie en/of televisie aanbieden. Er is niet de verplichting om een direct abonnement af te sluiten, ook als inwoners in de toekomst glasvezel willen gebruiken kunnen zij nu al een glasvezelaansluiting laten aanleggen.

Monteurs van L2Fiber Rotterdam komen vanaf komende week, zonder afspraak, langs in de wijk. Geïnteresseerde inwoners kunnen via de website van L2Fiber Rotterdam zich aanmelden, waarna een monteur belt om een afspraak te maken. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van L2Fiber Rotterdam.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
DELEN