Met het verwijderen van de stickers op de ambulances hebben Arjen Littooij, Algemeen Directeur Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) en Arie Wijten, Directeur AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond (AZRR) deze week het officiële startsein gegeven voor één AZRR organisatie. De samenvoeging is een grote stap in Rotterdam-Rijnmond.

De BIOS Groep maakte eerder bekend zich terug te trekken uit de AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond. De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft de BIOS Groep uitgekocht en is hiermee de enige eigenaar van de ambulancedienst geworden. Deze week is het officiële startsein gegeven voor het komen tot één organisatie voor de ambulancezorg.

“Ik ben een trotste directeur. We score hoog op patiëntenzorg. We investeren in nieuw materiaal, zorgen voor mooie nieuwe ambulanceposten en hebben hoogopgeleide en professionele collega’s. Ik heb alle vertrouwen in onze organisatie en ik kijk ernaar uit om dit nog verder uit te bouwen! Deze (vernieuwde) samenwerking is een mooie stap in onze organisatieontwikkeling.”, aldus Arie Wijten, Directeur AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond (AZRR).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
DELEN