Een 18-jarige man uit Hoogvliet is in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 augustus lichtgewond geraakt nadat op hem was geschoten in Rotterdam. Het wapen werd getrokken op de Brede Hilledijk na een conflict over geld dat nog verschuldigd zou zijn. Een 40-jarige man uit Vlaardingen is aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Naar een andere verdachte wordt nog gezocht.

In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie rond 02:10 uur meldingen dat er zou zijn geschoten op de Brede Hilledijk in Rotterdam. Daarna waren twee auto’s weggereden. Bij een ziekenhuis in de omgeving werd het slachtoffer aangetroffen, samen met drie mannen die hem daarheen hadden gebracht. De Hoogvlieter mocht na behandeling weer naar huis.

Omdat de omstandigheden van het incident nog heel onduidelijk waren, werden alle vier aangehouden. Na het eerste onderzoek waren zij echter al snel geen verdachte meer. Dat gold wel voor een 40-jarige Vlaardinger. Hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het onderzoek richt zich nu op nog een andere verdachte.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
DELEN