Foto Shell Pernis

Shell Pernis organiseert zaterdag 7 september een speciale informatiemarkt voor omwonenden. De informatiemarkt maakt deel uit van de Wereldhavendagen, die in het weekend van 6 tot en met 8 september worden gehouden.

Omwonenden zijn zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur welkom op de informatiemarkt op het op het parkeerterrein voor het kantoor van Shell Pernis. Tevens worden er die dag twee rondleidingen gegeven en kunnen kinderen een eigen zoutwater auto bouwen en hiermee racen.

“Kom jij kijken naar het werk van de brandweer en andere collega’s? Of ben je benieuwd wat voor banen er zijn bij Shell Pernis? Schrijf je ter plaatse in voor speciale rondleidingen achter de schermen die om 11.00 uur of om 14.00 uur van start gaan! Ook 7 september kunnen onze jonge buren een eigen zoutwater auto bouwen en er mee racen en kun je de raffinaderij door een spectaculaire VR-bril bekijken. Medewerkers van Shell Pernis gaan graag het gesprek met je aan. We kijken uit naar je komst!”, zo schrijft Shell Pernis op haar website.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook
DELEN